PÅL ANDREAS MÆLAND

Ulykken skjedde på riksvei 57 rundt klokken 20.30 i går kveld, i nærheten av Rydlandsvåg, en kilometer nord for Seim.

— Vi vet at to personbiler har krasjet og at tre personer skal være skadd. Den ene bilen var i ferd med å kjøre forbi en traktor da det smalt, forteller operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt.

Øyenvitner forteller til BT at ulykkesstedet er på en bakketopp. Trolig har den ene personbilen, en Mercedes, prøvd å kjøre forbi traktoren på toppen av kneiken og truffet en Audi i motgående kjørebane. I sammenstøtet veltet også traktoren, slik at den endte med førerhytten inn mot en fjellvegg.

Ifølge Aarnæs satt det tre personer på traktoren, og disse tre ble skadd, minst en av dem alvorlig. Situasjonen var i 22.30-tiden fortsatt uklar, men politiet tror fem personer har vært involvert i ulykken. Haukeland universitetssykehus bekreftet i går kveld at skadde er kommet inn, men kunne ikke si noe nærmere om tilstanden.

VELTET: Traktoren veltet under trafikkulykken nord for Seim i går kveld, og tre personer som satt på traktoren ble skadd, minst en av dem alvorlig.

FOTO: FRANK CHRISTENSEN

FORBIKJØRING: Ulykken skal ha skjedd da Mercedesen (til h.) prøvde å kjøre forbi en traktor på en bakketopp og kolliderte med Audien (til v.).

FOTO: FRANK CHRISTENSEN