Han kalte det utdriting og usmakelig. Det var godt å lese at en oppegående fyr tok seg tid til å kritisere denne typen humor/ironi. Otto Jespersen kan virkelig glimte til, men har også tidligere vært veldig ufordragelig og nærmest injurierende uten at noen har kommentert det eller satt spørsmålstegn ved denne type ironi/humor!

Når sjefredaktør Kåre Valebrokk også valgte å stoppe reprisen av denne plumpe ironien viste det bare at han er sitt ansvar bevisst — helt topp!

Må vi godta hva som helst eller like alt vi hører av alle disse komikerne som popper opp i alle sammenhenger for å følge med i tiden - vi kan tenke og velge selv!?

Alt nytt er ikke nødvendigvis bra! Språket blir etter hvert mer og mer negativt ladet, respekten for enkeltmennesket blir utvannet og vi tøyer grensene ut over det som er bra. Jeg har sett mye på «Torsdagsklubben», men den blir dårligere og dårligere - dessverre. Er jeg også blitt helt ukritisk egentlig?

Jeg er glad det finnes noen som tør å være «umoderne» og si ifra når nok er nok.

Håper redaktørene rundt om i landet fremdeles beholder en klar grense for hva som er noenlunde anstendig å slippe ut i mediene.

M.N. SKJELBRED