Eikedalen Skisenter:

1500 personer har besøkt skisenteret de siste to dagene.

— Det er sånn sett dårlig for å være påske, men det er lite snø i fjellet, forteller daglig leder Fredrik Tønjum. Fire av syv heiser er åpne. Temperaturen er 15 grader i skyggen.

— Det er veldig bløtt oppe i løypene. Det smelter mye hver dag, sier Tønjum.

Furedalen alpin:

Målte 24 grader i går. På grunn av den sterke snøsmeltingen har de stengt for sesongen. Parkeringsanlegget vil likevel være åpent for turgåere.

— Den har vært en bra sesong i år. Vi har satt ny omsettingsrekord, forteller daglig leder Brynjulf Bergesen. Men tallene vil han ikke ut med.

Geilo skiheiser:

Melder om vindstille og sol fra skyfri himmel. To plussgrader ble målt i går, og været forventes å holde seg stabilt. Alle heisene er i drift og er åpne fra 9.30-17. Forholdene i løypene er bra til meget bra.

Voss skisenter:

Alle heiser og nedfarter er åpne og forholdene er bra. Det er få dager igjen av sesongen. Mandag 21. april blir siste sjanse til å stå i bakkene. 15 av 20 kilometer langrennsløyper er åpne.

Røldal skisenter:

— Vi hadde sprengt kapasitet i går. 2500 besøkende, og andre måtte snu og dra hjem igjen, sier Kari Bratteteig. Fem av fem heiser er åpne, men føret er bløtt.

— Det er hardt om morgenen, men blir bløtere utover dagen. Den nederste delen blir veldig våt. Typisk påskeføre, sier Bratteteig.

Stryn skisenter:

Vinteranlegget er stengt, men sommerskianlegget har optimale forhold, ifølge Frode Briksdal.

— Her er det full vinter og ikke bløtt i bakkene. Heisen går opp til 1400 meter, sier Briksdal. Senteret var godt besøkt i går. En av to heiser er åpne. Den andre åpner om tre uker.

Folgefonn sommar skisenter:

Skisenteret åpner ikke før 17. mai, men veien er brøytet halvveis opp slik at turgåere kan benytte seg av området.

— Det har vært ny rekord med folk og biler i dag. Det er strålende vær med sommertemperaturer. Vi kan ikke sitte inne når det er slikt vær, sier Helga Espeland.