Om jeg ikke akkurat har fulgt oppskriftene, så har spalten gitt meg inspirasjon og framfor alt appetitt — og gjort meg oppmerksom på både spennende, eksotiske matvarer og «gode, gamle» matvarer som mange av oss unge aldri har hatt noe forhold til, men som det er all grunn til å gjenoppdage og gi en ny sjanse. Han har gitt selv en fattig (men matglad) student inspirasjon til et variert og spennende kosthold, ikke bare gjennom matrettene han presenterer, men også gjennom den tydelige matgleden som har gjennomsyret alle artiklene han har skrevet.Ser dere har fått ny matspaltist nå. Som åpner med en uinspirert artikkel om hjemmelagete burgere, illustrert med lekre bilder av kokken selv som tygger burger med vidåpen munn. Burger er vel og bra det, men kombinert med bildene gikk tankene mine til matspalten i skoleavisen på ungdomsskolen. Appetitten min ble i alle fall ikke skjerpet, og inspirasjon fikk jeg heller ikke i særlig grad av denne artikkelen.Skal man først skrive om mat, så må vel litt av poenget være å gjøre maten fristende? Hvis ikke kan kanskje jobben like gjerne gå til Kristoffer Schau – hans omgang med mat er i det minste kreativ, om ikke appetittvekkende. Søndagens artikkel var ingen av delene.