Men til min overraskelse var det dessverre en gruppering som ikke forsto hvilket arrangement de var med på og at det faktisk var en fellesaksjon for flere enn kun Internasjonale Sosialister.

Det første som møtte meg når jeg onsdag villig dro ned på Tårnplassen, var en gjeng fra IS (Internasjonale Sosialister) som delte ut løpesedler. Det var løpesedler som ga meg et mer eller mindre inntrykk av at det var de som hadde satt i gang aksjonen. Vi fikk utdelt plakater med slagord mot rasisme samtidig som det tydelig stod at dette var Internasjonale Sosialister. Et arrangement som skulle være et fellesaksjon ble plutselig en anledning for en gjeng med sosialister til å markere seg.

Men det var ikke bare IS som «syndet» denne gangen, for mens de andre politiske partiene tok arrangementet som en fellesaksjon, gikk NKU (???) høyt og tydelig med sitt eget partiflagg i lufta.

Her var det ikke snakk om å protestere mot rasisme, men faktisk å promotere sitt eget parti, noe som for meg er politisk lavmål og i denne sammenhengen rødt lavmål.

FILIP RYGG,BØNES