Jack's Restaurant Sportsbar AS får sin skjenkebevilling til tross for hard motstand og surring frem og tilbake fra Arbeiderpartiet sin side.

Jeg har aldri vært i tvil om at dette kom til å bli resultatet, men at det var Fylkesmannen som måtte avgjøre det, var jo i utgangspunktet uventet.

Dette er jo bare enda et bevis på hvordan byregjeringen sin skjenkepolitikk er: Ulovlig forskjellsbehandling der de små kommer i siste linje og der man må være heldig for å få et ja! Kanskje kriteriet er at man må ha flaks og helst ha vunnet i lotto et par ganger før man kan bli seriøst vurdert. Fremskrittspartiet sitt syn på skjenking er at det er loven som skal styre bevillinger. Da vil useriøse ikke få — eller miste sin skjenkerett, mens seriøse vet hva de har å forholde seg til for at de kan arbeide i denne bransjen.

Jeg gleder meg til nå endelig å ta turen til Vestkanten - og ta meg en øl uten å få dårlig samvittighet ved at småbarna leker rett ved siden av ...

Men først må visst Trond Tystad og byregjeringen tenke seg om hvordan de kan gjøre det surest mulig for Jack's før de gir seg.

KNUT VIDAR SCHJENKEN,BYSTYREREPRESENTANT