Alt som er gjennomført ble planlagt den gang Høyres Henrik Lisæth var ordfører. Mange av de som skal stemme ved årets valg hadde ikke begynt i barnehagen engang når han gikk av.

Det eneste byrådspartiene har greid, ved hjelp av SV, er å skape trafikkaos i sentrum.

Og når nå skolen starter opp igjen og ferien er slutt fore alvor blir det enda mye verre.

Og det er ikke «privatbilistene», som SV misliker så sterkt, eller næringslivet som har skapt dette kaoset. Det er det Ap som må ta æren for. I lommen på SV som de er.

Det er byens befolkning som må bære byrdene for at AP skal kunne kjøpe SV sine stemmer i Bystyret. Og hvis denne situasjonen fortsetter etter valget blir det riktig ille for byen.

Byrådet sier rett ut at bilistene skal tvinges til å bruke Fløyfjellstunnelen i stedet for å kjøre forbi Festplassen. Mener Byrådet virkelig at sentrum bare skal være en stor øy i en enorm rundkjøring for billister som skal til Åsane fra Fana eller Laksevåg? Har ikke tanken streifet Byrådet at byens befolkning kan ha noe å bestille i Sentrum, og da noe annet enn å levere selvangivelsen og protestere mot budsjettnedskjæringer? Så hvorfor alle skal tvinges til å kjøre gjennom Fløyfjellstunnelen er og blir uforståelig. Jeg bor og jobber i Bergenhus og har ingen daglige gjøremål i Åsane.

Og enda mer uforståelig er det når det samme Bystyret vedtar å lage kollektivfelt på innfartsårene. Hvor skal da bilistene gjøre av seg? Skal de som bor i Åsane tvinges til å kjøre om Arna for å komme til Nesttun? Så kan de ta Bybanen til Sentrum, slik at de kan levere selvangivelsen og protestere mot budsjettnedskjæringer?

Politiet har heldigvis satt foten ned for forslaget om å lage trafikkaos på innfartsårene.

Og når det blir slutt på å måtte stoppe foran bompengebodene blir det nok slutt på køene også. Men da må byens befolkning sørge for at AP/SV ikke får innflytelse på politikken i Bergen de neste 16 årene.

MORTEN KINN,

BERGENHUS HØYRE