Fotballklubben Brann.

Fotballaget Brann, en gang et av topplagene i Norge. Gode spillere som klubben visste å ta vare på.

Trivelige stunder på stadion, seire og tap, ja vel... men alltid muligheter for å vinne, for vi visste, de som gikk ut på matten de tider hadde kvaliteter på toppnivå, at de hadde de beste forutsetninger for å vinne, og vi betalte for førsteklasse vare.

Hva skjer i dag?

Jo, vi som publikum må fremdeles betale for førsteklasses vare, selv om vi vet at de beste spillerne, som har betydd noe for klubben, blir solgt på grunn av klubbens dårlige økonomi, (vanstyre?) og at kvaliteten på spillet blir deretter. I heldige stunder kan vi treffe på et dårligere lag og vi kan til og med, om vi er heldige, vinne!

Det eneste som er forutsigbart med dagens Brannlag er: Blomstrer det opp en stjerne så blir han solgt for å bøte på dårlig økonomi.

Å sparke en trener tid om annen har etter hvert vist seg å være lite vellykket. Å sparke et styre derimot har vel ikke vært prøvd så ofte, selv om jeg tror resultatet kunne vært atskillig mer positivt.

Å klamre seg til taburetter for eksisterende Brann-styre vil antakelig, dessverre, over tid bli en katastrofe for fotballen i Bergen.

EN SOM ER GLAD I GOD FOTBALL