Jeg har noen flotte forslag til hvor enkelte arrangementer bør legges. Dette bør dessuten bli de første olympiske leker med lokal vri!

F.eks: Bob— og akeøvelsene bør foregå fra Melkeplassen til Kirkebukten på Laksevåg. Den lokale vrien vil her være at det er innlagt bomstasjon ved «Hamrehjørnet»!. Tenk for en publikumstreffer!

Så har vi skøyteløpene. Den lokale vrien vil her være at man ikke opplyser på forhånd om når øvelsene avholdes, men sier som så at de skal avholdes en eller annen gang i løpet av lekene. Så venter man bare på den ene natten (forhåpentligvis) hvor der er nattefrost i Bergen, hvorpå man så tidlig så mulig om morgenen avholder skøyteløpene i ... Kringsjåveien! Da avholdes samtlige øvelser for menn og damer fortløpende, og jeg er helt sikker på at man klarer å gjennomføre samtlige øvelser før den kommunale strøbilen kommer ...

Ishockeykampene bør selvsagt avholdes på Torgallmenningen. Den lokale vrien her vil være at det laget som i løpet av 3x20 min. klarer å få flest pucker plassert mellom Breivik-søylene uten å forårsake flere sprekkdannelser i dem, har vunnet kampen! Man må opplyse spillerne på forhånd om at de må legge all kraft i skuddene sine, slik at puckene ikke stopper i tyggegummien underveis.

Langrennene bør foregå i det kuperte terrenget mellom Fyllingsdalen og Bønes. Med innlagt matstasjon ved Fyllingsdalen sykehjem. Den lokale vrien her vil være å servere vakuumpakket og oppigjenvarmet mat. Jeg er sikker på at det vil bli en fulltreffer.

Jeg ser til min forskrekkelse at der er foreslått å arrangere lekene sammen med Voss! Ha! Det må jo være foreslått «av ein so e nesten blind».

Av Terje Olsen, Laksevåg