ÅSMUND EGELAND asmund.egeland@bt.no

— Vi har ikke hatt noen store episoder, sier vaktsjef ved Bergen politidistrikt, Asbjørn Andersen, til Bergens Tidendes nettutgave.

«Kjappe nevekamper» Som vanlig har politiet måttet ta hånd om personer som ikke har klart å ta hånd om seg selv, på grunn av et noe for høyt alkoholinntak.

— Vi har hatt 12-14 personer i fyllearresten. Det har også vært noen kjappe nevekamper og legemsfornærmelser rundt om i byen. Men ingen er kommet til skade, sier Asbjørn Andersen.

God stemning i Hardanger - Vi har beslaglagt et mopedførerbevis i Odda på grunn av fyllekjøring. Det er det eneste som har skjedd i vårt distrikt, sier lensmannsførstebetjent Mads Blomfeldt ved Hardanger politidistrikt.

Han sier at det har vært god stemning blant folk i natt. «Forbløffende stille» Også i Sogn og Fjordane har russen og andre festmennesker oppført seg pent.

— Det har vært forbløffende stille, utbryter politikonstabel Jon Sandvik ved Fjordane politidistrikt fra sin plass i Florø.

Sogn politidistrikt og Hordaland politidistrikt melder også om en rolig innledning på nasjonaldagen.

Les også: Regn hindret bråk i natt 50 innbrakt for fyll og bråk i Oslo Russ mistenkt for å ha tent på personbil 14 ungdommer pågrepet i Kirkenes