Dette med referanse til Davy Wathnes «presise analyse og drepende kommentar» i TV 2. Det at størsteparten av det norske fagmiljøet ønsker å beholde Semb som landslagstrener er ifølge Odéen bare tøv.

Underforstått; det er vi journalistgutta som kan fotball. Og som en naturlig konsekvens av denne sannsynligvis gudegitte journalistiske evne til presis fotballanalyse og analyse av alt mellom himmel og jord ønsker han seg mer journalistikk og mindre ekspertise i media.

Som fotballinteressert TV-seer og BT-leser tillater jeg meg tvert om å be redaktørene i henholdsvis TV 2 og Bergens Tidende om det motsatte. Nettopp her i denne byen hvor fotballtrenere tradisjonelt geniforklares av byens aviser før de tiltrer og idiotforklares før de sparkes over fjellene.

Noe mindre skråsikre analyser og kommentarer fra amatører som bl. annet Odéen og Wathne ville være til stor velsignelse for byens idrettsmiljø i sin alminnelighet, og Brann i særdeleshet. Da vil vi kanskje slippe å leve i ytterligere 28 år før neste seriemesterskap havner i Bergen.

Når Brann, som alle andre fotballag også dette fotballåret begynner å tape, håper jeg at vi denne sesongen slipper å høre de to herrers presise og drepende rop om korfest og snarlig hjemreise til Island. Derfor er min bønn; ikke hør på dem Teitur – kjør det løpet du har lagt.

TRYGGVE RAAEN NILSEN,

INDRE ARNA