Sånn skal det gjøres. Det eneste jeg kunne tenke meg du skulle ha utnyttet i tillegg, er det derre med Jesus. Hadde du lagt til noen juicy meldinger om hvor umulig det til og med er for Jesus å like Bondevik. Da hadde du kommet helt til mål!

Den der med urinprøven var bare stor!

Men du skulle sett rett på'n gjennom linsa og leksa opp for'n at nå var hans mulighet til frelse på 6-7 prosent — på vei ned.

Kom du ikke på den?

Godt å vite at du har mer inne, Jespersen. For vi vil ha mer. Vi venter fetere kjøttstykker nå, Jespersen, fetere stykker.

Og vi skal passe på deg, Jespersen. Skulle en eller annen nepe - sånn som Bondevik - være så stupid at han, eller hun, finner på offentlig å si fra at hun kjenner seg tråkka på, da kan du stole på oss. Herrejesus! Alle må jo skjønne at dette er stor humor, og det fra landets desidert beste humorprogram. Og om de ikke skjønner det, må de da skjønne at de må holde noe inn i helsike kjeft.

Det misunner jeg deg Jespersen: Du kan jo ikke tape. Det å kunne slippe den bæsjen og så bare stå rolig og se ynkryggen bli driti ut en gang til - av seg selv!

Willoch må jo kunne bli stor. Du har jo sett hvordan han ser ut. Har ikke han et funksjonshemmet barnebarn? Tør du ta den, Jespersen?

Eller hva med Gro? Nå kommer hun hjem. Hun hadde jo en sønn som begikk selvmord. Der har du et riktig fett kjøttstykke, Jespersen.

Der har du virkelig muligheter til å vise ditt format - make it stand up!

Vi venter oss store ting, Jespersen. Herlig å se at du ikke lar deg pille på nesen. Og det vet du: Det er du og oss, Jespersen, du og oss. Du er trygg.

Så køl på, Jespersen. Hiv til oss fetere stykker.

Det er snart torsdag.

KNUD JØRGEN HOLCK, FANA FOLKEHØGSKULE