Jeg har prøvd å få med alle programmene til Tore Strømøy og jeg ble mildest talt sjokkert da jeg leste Bergens Tidende tirsdag 5.11. hvor jeg så uttalelsene til diverse mediemenere. Der viste de sin blotte uforstand for andre menneskers intelligens.

Tror disse mediemenerne at det er bare de som har hode på rette stedet.

Siren Sundland sier at Strømøy bruker lutfattige personer som er rekvisitter i hans programmer. Har Sundland vært inne og sjekket bankkontoen deres?

Er hun intelligent nok til å forstå hvordan hun trekker folk ned i sølen ved å kalle dem for rekvisitter?

Hun og Alex Iversen forsvarer programmet «Big Brother», hvor flere av deltakerne har hatt offentlig samleie.

Det er noe å vise sine barn om 10-12 år. For ikke å snakke om hva far og mor tenker om det. Sistnevnte og professor Atle Dyregrov sier at det ofte handler om mennesker som har begått store personlige svik, noe Strømøy og alle deltakerne har holdt seg for god til.

Hva vet de om årsaken til disse skjebnene? Det kan ligge mange forhold bak som ikke Strømøy og deltakerne vil ha frem i programmene. Dette vet seere med et noenlunde sunt bondevett i behold.

At en professor i psykologi kan være uetisk nok til å kalle disse personene for svikere viser at han kanskje er utstyrt med utdannelse, men ikke dannelse.

LUDVIG MYRLAND, BERGEN