Jeg var dessverre ikke selv på Mayhem-konserten, men har hatt gleden av å se dem opptre før, og det var en meget positiv opplevelse på alle måter. Når det gjelder disse flådde dyrehodene som Weiberg-Aurdal hisser seg sånn opp for, så er det en ganske enkel grunn til at dette ikke blir slått opp som noe sjokknyhet i avisene.

Dyrehodene er donert av slakterier, og er således intet mer enn «avfall» fra kjøttindustrien, som blir brukt som rekvisitter. Mayhem er altså ingen «perverse satanister» som lemlester dyr og sleper dem opp på scenen, men derimot særdeles dyktige og hardtarbeidende musikere, som tilfeldigvis har et sceneshow litt utenom det vanlige...

Alle de faktiske opplysningene rundt disse dyrehodene kunne Weiberg-Aurdal enkelt tilegnet seg gjennom å lese aviser, da det sto på trykk i så vel Bergens Tidende som Bergensavisen, før konserten på Kvarteret. Jeg tør påstå at organisasjonen NOAH ikke er tjent med å ha sitt navn forbundet med Weiberg-Aurdals innlegg, dersom de ønsker å fremstå som noenlunde seriøse, og jeg vil videre anmode Jan Magnus Weiberg-Aurdal om å prøve å avdekke de faktiske forhold i en sak før han roper «ulv, ulv», bokstavelig talt.

JAN ERLING STORDAL, BERGEN