Til norske jenter som daglig ferdes blant det motsatte kjønn og som hittil har unngått å bli voldtatt er dette til advarsel:

  1. Det er helt klart at jenter som kler seg utfordrende oppfordrer til voldtekt. Enhver kvinne som kler seg i tettsittende topper eller skjørt (det finnes som kjent ikke mange som gjør det) er å definere som fritt vilt. Vi anbefaler burka!
  1. Når det gjelder å ferdes på utesteder og i private hjem etter kl. 24.00 så innføres det portforbud for kvinner. Dette er den enkleste måten å unngå å friste mannen, — for vi vet jo alle hva slags dyr mannen er.
  1. I og med at en beruset kvinne er å betrakte som villig og billig er det like greit å innføre obligatorisk promilletest for kvinner på pub. Etter f.eks. tredje halvliter øl er kvinnen selv ansvarlig for ev. overgrep. Det enkleste vil selvsagt være å frata kvinnen retten til å innta alkohol.
  1. Med sin blotte eksistens i det offentlige rom appellerer kvinner så sterkt til mannens lyster at det beste for henne egentlig vil være å krype langs husveggene som en skygge. Ved å usynliggjøre seg selv unngår hun å friste mannen. Det fungerte i Afghanistan, så hvorfor ikke i Norge?

Heldigvis er det slik at mullah Andersen gjør kvinnene en tjeneste når han uttaler seg som han gjør. Det er helt sikkert at kvinner som har opplevd voldtekt nå kan forsone seg med sine synder, og kvinner som har unngått å bli voldtatt er meget takknemlig for god og konstruktiv hjelp.

Vet lensmann Andersen noe som helst om dagens unge kvinner og menn?

TONE SALOMONSEN, STYREMEDLEM BERGEN SV