Karadas er et helt vanlig menneske med følelser, akkurat som oss andre. Men skal dette forandres fordi han er fotballspiller? Nei, skjerp dere! Man kan ikke forvente seg at Karadas skal bli værende i Brann resten av livet. De fleste spillere bytter klubb en eller flere ganger i livet.

Selv er jeg Rosenborg-supporter som bor i Bergen, men jeg klarer fint å forstå at det er gale å skjelle ut en spiller fordi han skifter klubb. Er det Brann-supporterne som er litt trege? Jeg kan ikke huske at trønderne skjelte ut Joachim Walltin fordi han gikk fra VIF til Brann. Tenk på at han er trønder, folkens!

Karadas er 20 år gammel og oppegående til selv å vite hva han vil. Han kan ta sine egne valg. Han trenger ikke hjelp til å forstå hva han selv vil. Han må jo få lov til, akkurat som alle andre fotballspillere, å velge klubb selv. Det er jo uansett ikke hans feil at Brann har elendig økonomi og ikke klarer å holde på spillerne sine. Han innså vel endelig at han burde komme seg ut av Bergen for å spille toppfotball, mens han fortsatt er en bra spiller. Det er fint at han ikke gjør som Helstad, blir i Brann til han er ødelagt og må slite benken dag inn og dag ut. Resten av spillerne burde følge Karadas sitt eksempel; komme seg bort fra Brann raskest mulig!

Så tenk dere om bergensere, det er ikke Karadas sin feil, men Brann …

CECILIE NILSSON