n Børge Pettersen og Bjørn Erik Indset ledet sykkelrittet Selbu Rundt da en lastebil forandret alt. Like før rettssaken skulle startet, inngikk partene et forlik.Etter nesten fire års kamp får syklistene en erstatning på tre til seks millioner kroner. Ifølge syklistene har kampen vært preget av beskyldninger, lokketilbud og en vanskelig rettssak. Kilde: Dagbladet, april 2003.

n Regnskapsbyrået Visma Services — tidligere ØkonomiPartner - er dømt til å betale åtte millioner etter at de rotet med EU-rapporteringen for lakseeksportøren Marintech. Marintech må ta en del av ansvaret. If Skadeforsikring ble dømt til å betale ca. 1,9 millioner av erstatningen. Visma anker dommen. Kilde: Aftenposten, april 2003.

n Martin Kristiansen (24) er tilkjent syv millioner kroner i erstatning fra If etter en arbeidsulykke i 1998. Han fikk omfattende hodeskader, og mistet evnen til å snakke. If tilbød under rettssaken 75.000 kroner i året, til sammen fire millioner kroner. Kilde: Dagbladet, mars 2003

n If trakk anken mot trafikkskadde Bård Eiksund. Dermed blir dommen fra januar i fjor stående, og Eiksund får 12,3 mill i oner i erstatning. Dagbladet skriver i en leder at det «synes å være regelen at forsikringsselskapene spekulerer i at trafikkofre ikke orker å bringe sakene inn for en flerårig rettsprosess. Kilde: Dagbladet mars 2003.

n Høyesterett dømte i november i fjor If til å betale Katrine Bråtane 11,1 milli o ner i erstatning. Bråtane ble påkjørt av en bil og ble 100 prosent invalid som 11-åring. Den gangen tilbød daværende Storebrand å betale henne 250.000 kroner. Kilde: Dagbladet, november 2002.

n I mai skrev BT at Web Meglerhuset ble dømt til å betale 1,3 millioner kroner til en klient etter et tvangssalg. En eventuell utbetaling når dommen er rettskraftig er det If som må stå for.