Ser dere ikke hvor vi er på vei hen?

USA er ofte blitt kritisert for åpenhet med den slags ting ...

Nå ønsker vi å ta det her inn til landet vårt, når vi vet på forhånd hva det vil føre med seg. Det vil spre partnerbytte, utroskap, prostitusjon og narkotika, for å ikke nevne alt det andre.

Hvor naive er vi? «Tja, la oss nå se ...». Hvis vi åpner opp døren nå, er det ikke sikkert at vi klarer å stenge den igjen! Dere politikere, og dere som styrer dette landet. Bruk den makten dere har for å gjøre dette landet til et bedre land. Dette er deres mulighet! Ikke vent til det er for sent.

Skap en litt bedre og tryggere framtid for vår generasjon enn det her.

Dette går ikke mot å være et fritt land! Eller kaller dere utroskap for frihet? Åpenhet av sex driver barna/ungdommen deres fortere til å begynne å gjøre ting sammen med personer de ikke er klare for. «Unger begynner å leke at barbiedokkene går på sexklubben i kveld ...», de leker hus på en ny måte ...?

Dere foreldre, gjem bort det som finnes av porno. Blader og filmer, og steng for kanaler som inneholder slikt. Ikke vær naive, og ikke frist spenningen hos barna deres.

Noen mener at «nei» bare vil øke spenningen. Men et «ja», hva gjør det? Ikke vær så blinde. La oss ikke bli lurt! Vi må lære oss forskjellen på godt og vondt. (Det som helbreder og det som ødelegger oss).

Hvor ble det av kjærligheten? Det å bry seg om hverandre, og pleie hverandre (psykisk like mye som fysisk).

Hvorfor klarer vi knapt å se på sex som noe vakkert mellom to personer som elsker hverandre ... kanskje fordi det blir ikke presentert slik?! Trofasthet er vakkert. Det skaper trygge følelser hos mennesket.

«Ikke forakt meg fordi jeg er ung». (Jeg har opplevet mye mer enn du skulle trodd.) Dere vet ikke hva dere holder på å åpne opp for.

Og som vi kunne lese om i BT 8. mai, når folk går så langt som å true motstandere så er dette definitivt ikke godt. Men heller starten på et helvete for mange, som vi har valgt et bedre/finere navn på. Hvis mennesket er ute etter noe helbredende, så søk trygghet!

Gift deg! Vis din kone kjærlighet — at hun er dyrebar, og hun vil ære deg og elske deg. Ha tro på at ekte kjærlighet fortsatt finnes her i verden, og gi håp til oss - den nye generasjonen.

Og så kaller mennesker det å være frisinnet! (Frisinnet eller lett påvirkelig?) Hvis en hopper fra broen, bare han kaller det frisinnet så hopper de andre med?

De vet ikke hva de vil møte, bare hopper med! Og så senere skylder de på Gud for at ting er så elendig? (Han har gitt deg noen gode råd, men du har fått fri vilje ...)

«President Bush kjemper mot terrorisme i Irak, mens hans eget land er blitt terrorisert av all slags «frihet».

Ingenting er uten konsekvenser. Hva slags konsekvenser kan dette føre med seg? Døm treet av frukten, sier Bibelen. Et godt tre bærer ikke dårlig frukt, og omvendt.

Jeg er kun en 18 år gammel jente i Bergen by, som ønsker en bedre framtid for oss den nye generasjonen enn at når vi går ute kommer det en «frisinnet person» og voldtar oss ...

18 ÅR