Du som jo hadde tid til å høre på «disse menneskene», og det til og med to ganger. Hva mener du nå da, Ohnstad? Fastholder du fremdeles ditt forgiftede menneskesyn etter at rapporten ble offentliggjort?

Jeg mener å huske at du uttalte at du i det famøse, men akk så informative intervjuet med Marianne Røiseland i B.T. den 18. april 2002, ikke uttalte deg som politiker, men som privatperson. Desto verre, spør du meg. At du uttalte deg som privatperson vil vel si at det var dine egne meninger og holdninger du uttrykte. At menneskeforakten din — eller din mangel på medfølelse med dem som er svakere stilt enn deg - er ekte og godt rotfestet, har vi altså dine egne ord for.

Spørsmålet blir da: Er Bergens befolkning tjent med en politiker av din type, Ohnstad? Mitt svar er klart og tydelig NEI! Jeg oppfordrer hermed alle som har tenkt å stemme Arbeiderpartiet ved høstens valg, til å stryke navnet ditt fra stemmesedlene. La oss sende deg tilbake til anonymitetens verden. Der har du i alle fall ikke samme muligheten til å spre giften din.

Jørn Pedersen, Askøy