Av Filip Rygg,

leder Hordaland KrFU

Vi vil stadig ha mer, selv om vi har det så bra. Men når jeg tenker meg om så bor vi i verdens verste land. Skolene råtner, de eldre har det grusomt og landet vårt er blitt invadert av innvandrere som banker opp alle og enhver. Ja, vi har det forferdelig.

Norge er ikke ved sine fulle fem lenger. Alt er gæernt, men likevel så utrolig bra. Det dukker opp stadig nye interesseorganisasjoner som alle skal jobbe for sin egen velferd. Sist ute var vår kjære Wesenlund med Seniorsaken. Han synes rett og slett synd på seg selv og må derfor gå til kamp. Ikke fordi det er 40.000 barn som dør hver dag av sult og underernæring, men fordi han er redd for at hans velferd ikke vil være god nok. Er det noen som kan forstå hvorfor ikke disse barna har startet en interesseorganisasjon? De kunne jo kalt seg Juniorsaken og kjempe for retten til rent vann og mer enn ett måltid i uken.

Du synes kanskje jeg er en frekk liten rakker. Hvordan kan han våge seg å sette 40.000 barn i Afrika opp mot de eldre i Norge. Selvsagt vil også jeg har gode levekår for de eldre, det skulle bare mangle. Men poenget mitt er hvor fokuset vårt er. For hva er det som er virkelig viktig å kjempe for?

Tenk at vi som bor i Norge må betale dobbel skatt. Er du klar over at nesten 90 prosent av pengene dine går rett tilbake til den gjerrige og korrupte staten. Det er helt sykt. Det finnes faktisk land som ikke har skatt i det hele tatt, i hvert fall ikke moms. Det er fine greier det. Men så har ingen av innbyggerne særlig inntekt heller, og ingen skole eller helsetilbud. Ikke noen kontantstøtte eller subsidiert barnehage, eller tannlege. Ja, mange har nesten ikke mat. Tall fra FN sier oss at 1,2 milliarder mennesker lever for under én dollar dagen. Det er ikke særlig mye å skatte av.

Hjelp dem der de er! Ikke slipp dem inn i landet. Om ikke de er terrorister så er de noen innpåslitne snyltere vi aldri blir kvitt. Ikke nok med at de tvangsgifter ungene sine, de mishandler konene sine også. En hører all slags propaganda i kampen mot innvandring. Og selvsagt er det ikke rasisme, det er jo bare det at vi må vel ikke ha en mørkhudet lege på hvert legekontor. Stadig flere nordmenn er blitt fremmedfiendtlige. Hva er det egentlig som har skjedd med oss? Norge er blitt sykt. Og dette er mer enn bare feber.

Fram til 1. januar 1979 var det ulovlig å ta abort i Norge. I dag er abort blitt noe alle gjør. 14.000 bare i fjor. Det er blitt retten til bare å tenke på seg selv. Og så er det jo så enkelt. En kjapp tur innom et legekontor en formiddag er alt som skal til. Det er blitt så enkelt at en ikke gidder å ta de moralske og etiske diskusjonene lenger.

Hvert år bruker den vestlige verdenen 80 milliarder norske kroner på parfyme. Bare i Norge spiller en vekk 17,3 milliarder på pengespill, og vi bruker mer enn 1,7 milliarder på trim— og velværesalonger. Du er en egoist. Kan du leve med det?