På 60— tallet meldte ungdommen seg inn i Unge Høyre for å få være med på festene til vestkantungdommen, hvorfor noen melder seg inn i organisasjonen i dag vites ikke, men det kan umulig være av politiske årsaker.

Sommeren startet friskt, Unge Høyre vil ikke drikke melk fra norske kyr som sier nei til EU, ei heller forsikre seilbåtene sine hos Gjensidige Nor, som etter høyrejyplingenes mening også skulle være politisk uenig med dem.

Moderpartiet til denne outrerte organisasjonen er meget ideologisk skolert, ingen partier i Norge i dag (kanskje med unntak av AKP-ml) er mer ideologisk skolert enn Høyre. Når de forfekter sin turbokapitalisme, frie marked og ultraliberalisme, som skal gagne stadig færre mennesker - så vet de hva de snakker om. Når Unge Høyre boikotter for eksempel eggsentralen, bryter de sin egen organisasjons ideologi - organisert forbrukermakt vil ikke Høyre ha - det forhindrer jo det frie marked!

Unge Høyres siste tilskudd til lokalvalgkampen er tatoveringer! Nå tilbys ungdom en Unge Høyre-tatovering på arm eller skulder. Er du dum nok til å gjøre dette får du en mobiltelefon! Vakkert! På det første møtet jeg skal på i SV vil jeg foreslå følgende: Tatoverer du Unge Høyre-logoen i panna - får du 2 mobiltelefoner av SV + gratis månedskort på bussen!

Vi håper Unge Høyre snart blir ferdig med russetiden og begynner med politikk. Men vi kan heller ikke utelukke at de har tatt et strategisk klokt veivalg. Hittil har de vist at de behersker tull og tøys bedre enn selve politikken.

Med tatovering skal valget vinnes!

Torbjørn Brox Rognmo, medlem Bergen SU