Nå er Høyre forferdet over at elevene trues med 19 grader i stedet for 20 i klasserommene!. La meg få opplyse Høyre om at anbefalt stuetemperatur er 18 grader ...

Det er videre en kjensgjerning at det å senke temperaturen litt øker konsentrasjonsevnen. Kanskje det er for høy temperatur på Høyres gruppemøter?

Det oppsiktsvekkende er imidlertid at Høyre ikke leet på øyelokket når Pensjonistpartiet fremmet mistillit til byrådet bl.a. pga. at over 100 mennesker dør i den køen hvert eneste år. Spørsmålet som tvinger seg frem er:

— Synes Høyre det gir større grunn for mistillit at elevene får senket innetemperaturen fra 20 til 19 grader, enn at 100 dør i sykehjemskø?

Dette spørsmålet tror jeg mange vil ha svar på.

Også Pensjonistpartiet mener at kuttene på skolesektoren er uakseptable, men med respekt å melde, det er langt verre i eldreomsorgen. Dessuten mener Pensjonistpartiet at der er penger til god kvalitet i begge sektorer. Og vi kvier oss heller ikke for å påpeke hvordan dette kan gjøres. Det er bare å skule til Pensjonistpartiets årlige budsjettfremlegg.

Terje Olsen, medlem Pensjonistpartiets Politiske Utvalg