Han påstår i sin uvitenhet (?) at Israel okkuperer et naboland, og at Israel har begått mange overgrep mot en eller annen befolkning oppfunnet av Yasser Arafat i 1964. Denne påståtte befolkning kalles palestinere, og har ifølge terrorist-lederen Arafat og norske venstrekrefter hatt et land kalt Palestina.

Hva Amnesty International «dokumenterer» tror jeg ikke man skal ta særlig høytidelig. Denne organisasjonen er like vindskjev mot venstre som NRK og en stor del av norsk presse!

Hvis A. Karlsen har fulgt litt med i avisdebattene siste året, vil han ha oppdaget adskillige dokumentasjoner på at myten om Palestina og Israels såkalte okkupasjon av nevnte fantasiland, er en gedigen løgnhistorie! Kort sagt en myte. Hvis A. Karlsen har vilje til det kan han skaffe seg historikk i haugevis om Midtøsten. Der vil han bl.a. finne ut at de såkalte palestinerne aldri har eksistert. Han vil også finne flere facts om Arafat og hans «palestinere» og deres barbariske fremferd enn norske media med NRK i spissen noen gang har villet fortelle oss!

Israel forsvarer seg mot terrorister som har infiltrert landet siden Israels gjennoppretting i 1948. Israel har vært langt større enn landet er i dag, og den jødiske staten har hatt sin beliggenhet der i mange tusen år. Det er m.a.o. diverse nabonasjoner som okkuperer deler av Israels opprinnelige territorium. Det er vel for øvrig ingen tragedie at Israel — Midtøstens eneste demokrati - har atomvåpen. Altfor mange nasjoner har i dag atomvåpen, så hvorfor skulle Israel være et unntak? Israel blir neppe den første nasjon til å bruke dem - med mindre de blir presset opp i et umulig hjørne av Arafats terrorister - Det norske Arbeiderpartis venner - og tydeligvis også Karlsens venner.

Det kan være en fordel, Karlsen, å lese litt historie før man kaster seg ut i pressen med innlegg om emner man ikke vet tilstrekkelig om!

WILFRED HØSTELAND