Fra snø til regn

— Klokken 11.00 var det fem grader i Bergen sentrum. Nedbøren har gått over til regn, og den vil trolig gi seg i løpet av natten. Et nedbørsområde kommer sørfra i morgen, men vil trolig ikke gi nedbør på Vestlandet. I morgen får vi skyet eller halvskyet oppholdsvær på hele Vestlandet, forteller vakthavende meteorolog Erik Hagemark ved Storm Weather Center til bt.no.

Sol til helgen

Det er håp om sol i dagene fremover. Torsdag blir det halvskyet med sol og oppholdsvær i Hordaland og Sogn og Fjordane. Fredag litt mer skyer, men i Sogn kan solen komme frem. Til helgen venter vi fint vær, sier meteorolog Martin Grønnevet ved Storm Weather Center til bt.no.

— Nå har vi sønnavind, men til helgen dreier vinden mer mot øst og da får vi mindre nedbør på Vestlandet. Temperaturen vil holde seg eller eventuelt stige litt. Dagstemperaturene i helgen vil trolig ligge på om lag fem grader i lavlandet, sier meteorolog Grønnevet

SNØ I DAG: I dag var det snø på store deler av Vestlandet. Dette bildet er fra Flåm i formiddag. Du kan sjekke vær og forhold på hele Vestlandet på våre webkamera.
FOTO: BT WEBKAMERA