Pål T. Jørgensen spurte sågar Hagen om han ikke syntes det Søviknes hadde gjort var uakseptabelt, det gjorde han selvfølgelig, det skulle bare mangle. Skal dermed alle som gjør noe dumt, moralsk eller strafferettslig utestenges fra sine verv av den grunn?

Mange tar helt sikkert avstand fra folk som kjører for fort, parkerer idiotisk, begge deler faktisk straffbart, men ville noe parti av den grunn avskjediget en tillitsvalgt?

Nei.

Søviknes har gjort noe forferdelig dumt, men tross alt foreløpig ikke bevist ulovlig. Jeg synes media overdriver saken, og vil melde meg inn i partiet som en sympatierklæring. Det får være grenser for hva politikere skal måtte finne seg i om og om igjen. De får kaste den første stein, de av kommentatorene som aldri har gjort noe dumt. En ros til Versto i VG, som faktisk sa at han var den siste som skulle dømme, hadde bare flere tenkt over saken skikkelig før de gjøv løs på Frp-politikerne, kanskje i særdeleshet denne Jørgensen i TV 2. Jeg skal følge nøye med, for å se om reaksjonene og ressursbruken blir den samme overfor andre partier og deres handlemåte overfor fremtredende tillitsvalgte som gjør noe dumt og forkastelige. Det finnes heldigvis ingen mennesker som er perfekte, kanskje med unntak av Pål T. Jørgensen som sikkert aldri har gjort noe klanderverdig.

O. Nævdal