Hørt påstanden før? Selvfølgelig, til det kjedsommelige, bl.a. via innlegg i avisene. Fra ganske mange kinogjengere gjennom mange år. Men lydnivået er fortsatt ødeleggende høyt, både for den gode filmopplevelsen og for hørselen.

Har vi noensinne fått et forståelig svar fra Bergen Kino på hvorfor det må være slik? Er det mulig at vi kan sende mennesker til månen, men ikke skru ned volumet i kinosalene? Hvem bestemmer hvor høyt lydnivået på en film skal være? Og er volumet like høyt enten filmen settes opp i KP1 eller KP9? Noe må være galt når man må ta med seg hørselvern på kino. Jeg synes at Bergen Kino opptrer arrogant mot sine kunder når disse spørsmålene blir ignorert i årevis.

Er det fordi Bergen Kino er uten konkurranse? Kundene kommer jo likevel, og det blir penger i kinokassen.

Samtidig har jeg noen flere spørsmål jeg ønsker svar på: Når skal billettautomatene bli tilgjengelige for det de antakelig var ment som, nemlig å kjøpe billetter via (og ikke bare benyttes for å hente ut billetter bestilt på internett)?

Når vil det bli mulig å bruke billettautomaten på Mc Donald's på Torgalmenningen? Den har stått ubrukelig siden den ble montert rundt juletider. Når skal stolseter og -rader bli merket med tall som det går an å se ? Heldigvis kan vi telle, men noe vedlikehold og oppgradering på dette feltet må kundene kunne forlange.

V. KNUDSEN