— Dette var kjempefint! Nå ble jeg virkelig glad! Det varmer at folk viser en sånn giverglede, sier Frode Dale i en kommentar til at tegnefilmkanalen blir reddet.

Tårer i øynene Etter at Frode Dale i BT lørdag fortalte om barna på Haukeland som nektes tegnefilmkanalen «Cartoon Network», har redaksjonen mottatt en rekke henvendelser fra opprørte enkeltmennesker og bedrifter som ønsker å bidra til at tv-kanalen igjen kan komme på sykehusets kabelnett.

— Jeg satt med tårer i øynene da jeg leste det avisen skrev om syke barn som ikke får se tegnefilmer. Vi vil umiddelbart sørge for at penger kommer på plass og oppfordrer alle andre om å bidra, sier en bedriftsleder som ønsker å være anonym.

En av avisens abonnenter har sågar truet med å si opp avisen hvis ikke BT sørger for at hans penger kommer barna til gode.

- Vil glede barna

— Det vil glede alle barna på sykehuset om de igjen får se sine populære tegneserievenner på tv, sier sykepleier Olafur Olafsson ved barneklinikken på Haukeland. - Dette er supert!

Egen konto

Bidrag til at barna ved Haukeland igjen skal få se tegnefilmer på kabel-tv innbetales på kontonummer 5201.05.64611. Gavekontoen brukes til trivselstiltak for barn, og innbetalingsgiroen merkes «Cartoon Network».