Det gikk ikke lang tid før jeg forsto at intet tema i avisen er mer interessant å skrive om enn et fotballag som heter Brann. Selv nå om vinteren går det knapt en dag uten at det står noe om Brann på førstesiden.

F.eks. i årets første uke mener jeg å huske at Brann var omtalt på første side i tre av ukens syv utgaver. Mitt beger ble fullt i dag da det på første side sto noe om at Brann hadde fått ny trener, på en like fremtredende plass som at Kari Traa er blitt verdensmester i natt!

Hvordan er sånt mulig? Jeg nekter å tro at så stor del av BTs lesere kan være så interessert i et fotballag som gjorde det bra for 40 (eller var det 50?) år siden, at det rettferdiggjør så mye spalteplass om dette på første side.

Spar oss for fotballprat om vinteren og begrens omtalen til sportssidene i fotballsesongen! Skulle underet skje at det blir en seier kan det anmerkes på beskjeden plass på første side. De som bryr seg kan lese resten på sportssidene. Eller skal BT fortsette å være menighetsavis for Brann?

Anne Christophersen