Det fortelles om den groveste vold utformet på en virkelighetstro måte både visuelt og lydmessig. Vold med motorsag hvor innvoller og blod nærmest pumpes ut av offerets kropp. Og det er ofte «helten» som utfører volden.

Dette er spill som selges av kjente el-kjeder og hvor de omsetter for enorme summer — uten å vurdere skadevirkningene ved å spre dette svineriet. Vi skal ikke akseptere at våre barn (som allerede lever i et tøft nok samfunn) skal bli fôret med rå, kynisk vold for at utspekulerte forretningsdrivende skal fylle lommeboken.

Undersøkelser i etterkant av skolemassakrene både i USA, Storbritannia og Tyskland viser at de som har utført drapene har vært sterkt preget av voldelige dataspill eller tv-spill.

Som foreldre; vær med å stoppe distribusjon av slike spill.

Jeg er blitt fortalt at Expert nekter å selge denne typen spill - det synes jeg er flott. Og da har jeg en hilsen til dere som selger dette: Elektroniske gaver til jul, og hvite- og brunevarer kjøper jeg kun fra butikker som er seriøse nok til å la være å spre svineriet - og oppfordrer alle andre foreldre til å ta avstand fra ekstremvolden ved å la være å handle hos dem som selger slikt!

FRODE NOSS