Avisens tilbakegang i opplag kunne forsterkes dersom vi Frp-folk vender avisen ryggen. Når avisens redaksjon uten hemninger trykker «giftige artikler» mot oss som utgjør mellom 20 og 30 prosent av befolkningen, er det utilgivelig. En konsekvens kunne være en organisert aksjon mot avisens økonomiske grunnlag ved at Frp-folk kutter avisen ut både som lesere og som annonsører.

La oss nå først få se og glede oss over at Frp etter en midlertidig mindre tilbakegang, litt lenger frem etter all sannsynlighet får ny og stor fremgang. Så får vi se om BT etter hvert viser større respekt for alle sine lesere og annonsører, og ikke blindt stoler på og uhemmet slipper til noen av sine mest «vridde» journalistiske krefter.

Tror virkelig redaktøren i Bergens Tidende at om lag 25 prosent av befolkningen er undermåls «tullinger» med sviktende dømmekraft? Når BT ser at «hetsen» mot Frp bare medfører flere Frp-velgere, er det da ikke på tide at avisen går til en grundig selvransakelse i sin holdning til et av landets største partier?

TORVALD HANSEN, KLEPPESTØ