I dette landet er det meste som omhandler bil og motor forbundet med noe negativt som avgifter og miljøutslipp. Autofil er et program som handler om det å ha det gøy med bilen, bruke den til noe annet enn bare å hente ungene i barnehagen. Jeg så på programmet og nøt underholdningsverdien, det var moro å høre hvordan reporteren hadde det gøy med bilene. Når det gjelder prisene, utslippene og hvordan det norske folk ikke har råd til slike biler (eller begå bakran, som Nina Karlsen foreslo) kan jeg fortelle at bilene som ble vist i programmet var av forskjellige prisklasser der det også ble anbefalt å kjøpe noen brukt til under 200 000 — noe jeg mener er en meget akseptabel pris på en fin bil i dag.

Miljøskadene som disse bilene er ansvarlig for er så små at det blir en vits, de gamle Volvoene som sliter rundt i dagens bygde-Norge forurenser veldig mye mer. Bilene i programmet var hovedsakelig små og lette biler med små motorer. De dyrere bilene med de største motorene er blant norges mest kjøpte biler over mellomklassen (BMW 3-serie og Saab 93) så da må de fleste ha bedre råd enn det Nina Karlsen mente.

Kutt heller DaCapo og Sporten. Det er visst noen som liker dem, men det gjør ikke jeg, så da ønsker jeg å få slutt på dem. Jeg er Autofil og stolt av det.

JON NERHEIM