Ikke alt har rullet mc-klubben Unions vei den siste måneden. Hasjbeslag og arrestasjoner. Politikere og politi som vil ha dem vekk. Krav om søknad om bruksendring av lokalene. Mange og store medieoppslag.

Intern fest

Og som om ikke det skulle være nok: Noen dager før festen, avslo Kontor for skjenkesaker søknaden om å få skjenke alkohol under arrangementet. Med henvisning til at medlemmer i klubben er involvert i «en verserende narkotikasak.»

Derfor ble det som skulle bli et åpent arrangement redusert til en intern fest for medlemmene og noen inviterte gjester. I anledning en bursdag og en fødsel, fikk BT opplyst.

Dermed senket også politiet guarden. BT så ikke en eneste uniform i nærheten av klubblokalene i Osveien i går kveld.

Uten bruksendring

I forrige uke skrev BA at Union ikke søkte om bruksendring da de overtok bygningen i Osveien.

— En formalitet. Vi må bare fylle ut et skjema, så går det i orden, fortalte et Union-medlem i går.

Kravet om bruksendring var iallfall ikke noe hinder for gårsdagens konsert. I elleve-tiden gikk Cumshots og Kristopher Schau på scenen, og viste med det at de ga blaffen i politiets oppfordring om ikke å spille hos Union.

— Ingen i klubben er dømt for dette ennå (hasjsaken. red.anm.). Vi har ikke møtt disse menneskene. Det er helt umulig for oss å sjekke hvert spillested og deres rulleblad, sa bandet til BA forleden.

Til lyden av tung, tung rock kunne Union-medlemmene dermed glemme en for tiden litt vanskelig verden en stakket stund.