Hvorfor må konserter starte så vanvittig seint om kvelden. Band går vanligvis ikke på scenen før rundt midnatt (og senere).

Dette er jo ikke særlig artig. Hvorfor kan ikke alle stedene i Bergen gå sammen om en profil der konserter ikke skal starte senere enn kl. 23.00 Har hørt at det blir sagt at konserter ikke starter før midnatt fordi folk ikke kommer før.

Vel, her er ukens tips! Hver gang dere har kjente band som er bankers, annonser at konsertstart er for eksempel presis kl. 22.30 Så kommer folk, og etter hvert vil mentaliteten bli snudd, og folk kommer tidligere fordi konserter faktisk starter tidligere. Dette vil nok være perfekt for band og publikum. Band kommer på scenen, før de blir så trøtte at de sovner. Folket kan gå ut og høre en konsert som er ferdig før midnatt, da kan man faktisk gå på konserter, fordi om man må på jobb etc.. dagen etter, fordi konserten ikke er ferdig 01.00/01.30 om natten. Det hadde vært greier det. For klubbene i Bergen må jo dette være genialt. Tenk å få folk i lokalet når de åpner og ikke 2-3 timer etterpå.

IVRIG KONSERTGJENGER