— Man burde ha langt høyere ambisjoner for et nytt studentsenter enn «Nystemt». Utkastet er verken fantasifullt eller dristig, mener Anna ElisaTryti. Hun understreker at hun bare har sett vinnerutkastet «Nystemt» på BTs nettsider. Men hun er ikke imponert over modellen, som ble presentert like før helgen.

— Vinnerutkastet er lukket og utilgjengelig. Det er sikkert praktisk og «greitt nok», men gir ikke inntrykk av å være et slikt signalbygg, som tomten og brukerne har krav på. Man burde ha høyere ambisjoner for et nytt studentsenter, mener Tryti. - Et nytt studentsenter skal først og fremst være et sosialt treffsted både ute og inne, derfor bør det være åpent både ut mot parken og Botanisk hage.

På grunn av både omgivelsene og den historiske bebyggelsen på Nygårdshøyden, mener Tryti at det nye Studentsenteret fortjener en annen utforming.

— Bygget bør være nyskapende, moderne og peke mot fremtiden. For å sette opp det nåværende senteret, rev man et flott bygg. Dette bør man rette opp igjen, og gi tilbake et nytt bygg av ypperste kvalitet fra vår periode, ikke minst på grunn av det unge publikummet på senteret.

Tryti mener også at man bør løsrive seg fra de eksisterende konstruksjonene.

— Rive alt sammen, mener du? - Ja.