Rune Larsen (NRK-kjendis)

— Det eneste som betyr noe er at de to er lykkelige. Hva jeg personlig synes, spiller ingen rolle. Dette har jeg ikke så veldig sterke meninger om. Jeg kjenner ikke Ari Behn og legger meg ikke opp i prinsessens prioriteringer.

Anita Apelthun Sæle (stortingsrepresentant, KrF)

— Jeg kjenner ikke Ari Behn, men prinsesse Märtha virker som en modig ung kvinne som vet hva hun vil.

— Men Ari Behn har jo foretatt seg noen sprell som ikke er helt i tråd med hva KrF står for?

— Øh, jo det har jo vært noen oppslag som verken jeg eller Ari var særlig fornøyd med. Men vet du - vi KrF-ere bryr oss ikke så mye om hva som er gjort så lenge man gjør nye og rette ting. Det finnes tilgivelse for alle. Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi paret mine hjerteligste gratulasjoner.

Torstein Dahle (republikaner og RV-politiker)

— He-he. Du, dette blander jeg meg slett ikke borti. Hvem Märtha gifter seg med, er meg rev-nende likegyldig. Men det er jo selvsagt bare å gratulere

— Hva synes du om at ordføreren og byrådslederen vil ha bryllupet til Bergen.

— Det er tullete. Kommunen kan ikke prioritere å bruke millioner av kroner på å pusse opp by-en til bryllupsfest, når det er mange andre ting som haster mye mer.

Ole Hagesæther (Bjørgvin-biskop)

— Jeg har stor respekt for valgene både til kronprins Haakon og prinsesse Märtha. Jeg ønsker prinsessen og Ari Behn lykke til og Guds velsignelse.

Biskopen ønsker ikke å kommentere Ari Behns noe turbulente fortid.

— Det viktige nå er fremtiden de to har valgt å tilbringe sammen. Jeg merker meg hvordan nordmenn har trykt Mette-Marit til sitt bryst. Det avgjørende er hvordan Ari Behn går inn i sin rolle, mener Hagesæther.

Kristian Helland (ordfører i Bergen)

— Jeg sender paret mine varmeste gratulasjoner. Jeg regner med at Ari vil gjøre en god jobb for kongehuset. Når han nå forlover seg, følger det jo et ansvar med den handlingen.

— Men han har jo vært litt kontroversiell?

— Jeg er optimistisk på Behns vegne. Livet går videre og alle forandrer seg etter hvert.

Anne-Grethe Strøm-Erichsen (byrådsleder)

— Det hadde vært flott om prinsessen og Ari giftet seg i Bergen. Men uansett hvor paret valgte å gifte seg - jeg ønsker dem virkelig lykke til!

— Så Ari Behn er et godt valg?

— He-he. Ja, absolutt. Han virker som en veldig interessant ung mann. Et frisk pust.