JEG HAR DEN MED!
"Dersom Knut Langeland skriver noe så leser jeg det. Jeg liker språket hans. Det er ingen som kan beskrive et fjell som Langeland. Jeg leser også en del kulturstoff, særlig musikk. Kjetil Ullebø og Erik Fossen skriver om ting jeg synes er kult"
Arne-Kristian Glück-Teigland 7-fjellsgeneral og mannen bak Bygdalarm
JEG HAR DEN MED!
"Det beste jeg vet er en kopp kaffe og duften av papiravis på morgenen. Det er jeg rett og slett helt avhengig av, og da er det kjekt å benytte eavisen. Jeg trenger å holde meg oppdatert på det som skjer lokalt."
Einar Nilsson Interiørdesigner, maler med i TV2s "Tid for hjem"
JEG HAR DEN MED!
"Jeg liker å lese BT fordi jeg må få med med hva som skjer av lokale nyheter. Jeg har bodd utenfor regionen i noen år, og da ble det til at jeg var mye innom bt.no. Jeg er også en del på jobbreise, og da er det BT med enten på telefonen eller iPad."
Ørjan Johannessen Verdensmester i kokkelering; Bocuse d'Or
JEG HAR DEN MED!
"Tidligere måtte vi gå flere kilometer til nærmeste postkasse for å hente avisen da vi var på landstedet vårt i Sverige. Pappa omadresserte den alltid, for han skulle lese BT også i ferien. Det var mye styr når en hadde hytte tjukt inne i skogen. Jeg leser papiravisen i helgene, men jeg har lastet ned appen - så i uken bruker jeg mobil og iPad. Da er det enkelt å holde seg oppdatert når jeg er på vei til og fra jobb, under møter og innkjøp. Og selvsagt i ferier. Det er ikke noe styr lenger."
Synnøve Aksdal Gründer og daglig leder, Aksdal i Muren
JEG HAR DEN MED!
"Norge er mer enn bare Oslo, og jeg er opptatt av å følge med på hva som skjer på Vestlandet. BT er en seriøs avis, og derfor foretrekker jeg den. Jeg leser det meste og selvsagt sporten. Jeg leser det på nett, det er mest praktisk både når jeg er ute reiser og i en ellers travel verdag."
Liv Grete Skjelbreid Tidenes mestvinnende kvinnelige norske skiskytter

LES BT DIGITALT I SOMMER

Ingen bindingstid
Abonnementet videreføres til ordinære betingelser, kr 199,- /mnd, etter første måned og gjelder til det blir sagt opp. Les våre vilkår her.

Abonnementet inkluderer:

NYHETEN BT+ Hver kveld kl. 22.00 legger vi ut de viktigste sakene fra dagen som har gått, sammen med høydepunktene fra morgendagens avis i vår nye BT+app . En enkel og behagelig måte å bli oppdatert på – inkludert i ditt abonnement.
Tilgang til alt innhold. Med full digital tilgang kan du lese alle saker på bt.no - også saker fra BTMagasinet. Se alle abonnementsaker på bt.no/abonnent .
Eavisen. Ønsker du en fullstendig digital utgave av papiravisen, kan du lese eavisen når som helst og hvor som helst fra PC, mobil eller nettbrett.
Ingen bindingstid


Vil du lese papiravisen i tillegg?

Helg

Nyhet! BT+ • alt innhold på bt.no
papiravis fredag-søndag
eavis alle dager • BTkortet
129,50 /MND

Komplett

Nyhet! BT+ • alt innhold på bt.no
papiravis alle dager
eavis alle dager • BTkortet
164,50 /MND
Abonnementet videreføres til ordinære betingelser etter første måned og gjelder til det blir sagt opp. Ved levering av papiravis utenfor Hordaland og Sogn & Fjordane tilkommer det portotillegg. Les våre vilkår her
Er du student? Les BT digitalt for kun kr 99,- /mnd . Les mer