En tulling på tur; absolutt siste dag

Så er jeg endelig fremme. I skrivende stund gjenstår bare de aller siste fem kilometerne til Viking Stadion og konserten. Det bør vel gå på et vis.

For sunt har ikke tullballet egentlig vært. Venstre fot har hovnet opp til en høyst usunn størrelse, men heldigvis verker det ikke noe særlig. Men det er vel tvilsomt om jeg hadde orket en dag til.

Les også

Her er Engelen i gang med sjarmøretappen

Og nå har han fått følge av vår egen musikkonstabel Leif Tore Lindø.

Har installert meg på St. Svithun Hotell, som er byens sykehotell. Det eneste ledige stedet med rom i Stavanger. For hotellnæringen har gode dager denne helgen.

Nå ligger både sykehus og legevakt på samme området og all sunn fornuft burde tilsi at jeg heller burde satt meg i kø på legevakten. Men da hadde jeg nok ikke rukket konserten. På den annen side. Hadde jeg vært fornuftig burde jeg holdt kjeft da Stavanger Aftenblad ringte før jul.

Les også

Fikk idrettsskade for første gang

Engelen nærmer seg Stavanger og gleder seg til det hele er over.

Det siste strekket har jeg hatt følge av Leif Tore Lindø fra Stavanger Aftenblad og vi har utvekslet erfaringer og synspunkter på det meste. Innimellom har det stanset biler og trivelige folk har ønsket lykke til og blitt tatt bilder av sammen med undertegnede tulling. Og alle skal på kveldens konsert. De musikalske forventningene er gjerne ikke all verden, men at det kommer til å bli morsomt er det ingen tvil om.

Men neste gang gjør jeg turen Bergen - Stavanger med bil.

Siste fra Bergenpuls

Dette kan du gjøre i byen i påsken

Det er ikke så veldig mye.

Bergen er byen mellom to fjell

Sju byfjell? Tru om att, fortel geolog Haakon Fossen.

Festningsfangen som ble slaveskipper

En novemberdag i 1752 var bergenserne vitne til at en ung mann ble ført til fangehullet på Bergenhus festning. Galgen ventet ham. Fem år senere er samme mann kaptein på et skip på vei til Gullkysten for å hente slaver.

Her faller bladet på «Rød vind»

Det kan ta lang tid før det er på plass igjen.

Pensjonsbombe truer jubileumsfeiring

Pensjonsforpliktelsene til Bergen Filharmoniske Orkester er 60 millioner kroner høyere enn estimert.

Banaliteter om rettens teater

Rettens teatrale aspekt kan være av stor betydning for sakens utfall.

TEGNESERIER