• MUSIKKVIDEOPARODI: Gjengen i BSTV-programmet «Vaffelmix» disker opp med musikkvideopremiere i kveld.

    FOTO: Bergen Student-TV

Disse samler studentrevyene

Student-TV vil samle kulturinstitusjoner gjennom en underholdningskavalkade i kveld, mandag.

Med arrangementet «Trampeklapp», inviterer Bergen Student-TV til en helaften med underholdning fra blant annet alle studentrevyene tilknyttet Universitetet i Bergen - bortsett fra Jusrevyen.

Prosjektansvarlig Birk R. Hanum ser frem til stor stemning på Kvarteret i kveld.

- Vi arrangerer dette for å styrke samarbeidet mellom de ulike kulturinstitusjonene på universitetet. Vi skal samle det under et tak, og de får vise det beste de har.

Alle skal med

Et av målene med prosjektet, er at det skal bli en årlig tradisjon.

- Dette er et pilotprosjekt, og vi håper vi også kan fortsette neste år. Da vil vi kanskje utvide, slik at vi inkluderer kulturinstitusjoner som ikke hører til universitetet også. I tillegg håper vi å få til arrangementet i et større lokale, sier Hanum.

I tillegg til innslag fra de forskjellige revyene, disker også de fjernsynsglade studentene opp med innslag fra egne produksjoner. Blant dem er aldri så liten musikkvideopremiere fra humorprogrammet «Vaffelmix» .

- Den er en liten kommentar til at vi alle er blitt avhengige av smarttelefoner, og får premiere i kveld. Senere legger vi den ut på nettet, forteller den prosjektansvarlige.

Programmet «Handicap» vil også ha et innslag.

- Det går ut på at deltakerne får vanlige, enkle utfordringer, men så har de et handicap - for eksempel at de ikke kan høre, eller ikke kan se. I kveld skal de få elektriske støt mens de har en badmintonkamp seg imellom, forteller Hanum.

Kringkastes live

Bergen Student-TV vises via nettet, og har i vinter kringkastet flere arrangement live fra Kvarteret - blant annet konserter med Casiokids og Kings of Convenience.

Til disse har det dukket opp seere fra Brasil til Tyskland, på grunn av bandenes internasjonale appell. Om noen fra Brasil klikker seg inn i kveld, er uvisst, men «Trampeklapp» blir like fullt sendt direkte over nettsidene til studentkanalen.

I tillegg til egne innslag, revyer, studentteatret Immaturus, korene Arme Riddere og Sirenene, dukker også en prominent gjest opp: universitetsrektor Sigmund Grønmo.

- Han skal åpne showet med en åpningstale.

- Så det blir ingen elektriske støt på ham?

- Nei. Bare noen velvalgte ord for å starte showet, sier Birk R. Hanum i Bergen Student-TV.

Siste fra Bergenpuls

30 Mæland-skulpturer til Grieghallen

30 skulpturer i foajeen og utenfor Grieghallen blir den visuelle markeringen av 250-årsjubileet til Bergen Filharmoniske Orkester. Kunstner er Arne Mæland.

Dette ler de av

Her er komikernes favorittvitser.

Humorfest er i gang

Christine Hope, unge stjerneskudd og en festivalsjef som vil være best i Skandinavia.

- Forventer at noen ler så de må ringe etter en ambulanse

Les hva Bård Tufte Johansen og de andre kjendisene må få med seg under Humorfest.

Rått parti

Nydelig maki og utsøkt tempura var ikke nok da Smith og Smule besøkte sushirestauranten Ichiban. Småting gjorde at besøket ikke ble helt topp.

o Aller Media kutter 50 årsverk

Til sammen 50 årsverk skal bort i mediekonsernet Aller Media i løpet av det neste året.

Bilder

HANDICAP: Deltakerne i programspalten "Handicap" får støt mens de spiller badminton under arrangementet. Her fra et tidligere innslag. FOTO: Bergen Student-TV

TEGNESERIER