• VÆRNES 20100302.Gullvinner Petter Northug ble tatt imot av pappa John Northug (t.h) og fans på Værnes tirsdag ettermiddag etter å ha tatt to gull, en sølv og en bronse under OL i Vancouver. Her her har Northug fått på alle medaljene og en krone av papp. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

    FOTO: Kallestad, Gorm

Far og sønn Northug bryter samarbeidet

- Vanskelig å kombinere papparollen med managerjobben.I to år har John Northug vært manager for sønnen Petter, men nå er samarbeidet slutt.I stedet er det Lars Gilleberg, som det siste året har delt oppgaven med Pappa Northug, som skal styre med alt det kommersielle rundt Norges beste langrennsløper på herresiden.- Fra og med nå skal jeg kun gi råd om skismøring. Det er det eneste Lars ikke har mer greie på enn meg, sier John Northug til Dagbladet .Nå ser i stedet faren frem til å kun være pappa, og ikke noe mer enn det, for sønnen.- Det skal bli litt godt bare å være pappa igjen. Det er vanskelig å kombinere papparollen med managerjobben, for man tar kanskje en del ting litt for personlig, innrømmer han.John Northug er nå tilbake i sin gamle jobb ved landbrukskontoret i Inderøy kommune.

Gilleberg ser frem til å jobbe videre med ett av de heteste sponsorobjektene i idrettsnorge.- Du kan sette to streker under at det er en heltidsjobb. Petter Northug er en stor butikk, og du vil ha problemer me d å forestille deg enkelte av de henvendelsene som kommer, sier Gilleberg.John Northug er godt fornøyd med etterfølgeren, som lenge har jobbet med markedsføring.- Det har vært en gradvis prosess, og vi har tatt oss tid til å bli kjent med hverandre. Det er veldig mange mennesker i små og store roller, og det har vært viktig at Lars har fått møte alle. Og ikke minst har det vært viktig at han og Petter skulle finne tonen, og det har fungert veldig bra.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Ranking

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...