• Real Madrid's coach Jose Mourinho (L) gestures beside goalkeeper and captain Iker Casillas during their team's training session at club's sport ground in Madrid May 2, 2011 on the eve of their Champions League semi-final second leg soccer match against Barcelona. REUTERS/Sergio Perez (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)

    FOTO: SCANPIX

Åpen konflikt mellom Casillas og Mourinho

Kampinfo

Laster...

Nå nekter ikke lenger Real Madrid-ledelsen for at kapteinen og treneren knapt er på talefot.

Det er den spanske sportsavisen AS som i dag forteller at forteller at forholdet mellom de to kjempen i Real Madrid er alt annet enn hjertelig.Supercup-bataljen

Det begynte med at Iker Casillas beklaget Mourinhos oppførsel overfor flere Barcelona-spillere etter den spanske supercupen i august i fjor. Det var etter dette oppgjøret at Mourinho stakk fingeren i øyet på assistenttreneren til Barcelona.

Mourinho tolket dette som at Casillas rokket ved hans autoritet, og likte dårlig at han snakket med Pujol og Xavi som keeperen kjenner godt fra spill på det spanske landslaget.

Flere spanske aviser meldte den gang at det eksisterte en isfront mellom den portugisiske treneren og hans kaptein.Roet seg ned

Med de gode resultatene til Real Madrid har det hele roet seg ned etter hvert. Men nå har det hele blusset opp igjen. Casillas har sluppet inn mål som førte til at Real Madrid har tapt fire poeng (to uavgjorte kamper på rad) og dermed rykket Barcelona nærmere igjen.

Mourinho skal være fornøyd med spillet til Casillas på streken, men er ikke fornøyd med feltarbeidet. Derfor skal han bedt klubben om at det blir kjøpt inn en ny målvakt. Casillas har sett dette som mangel på tillit.

Iker Casillas (31) er en legende på Santiago Bernabeau. Han har stått i Real-målet siden han debutert som tenåring. Han har over 430 seriekamper for klubben og har vært ubestridt førstekeeper de siste ti årene.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...