• Fotball10. Juni 2010NM 3. runde mennVarden AmfiFyllingen v Viking 1 - 4Kjetil Knutsen , Fyllingen trenerFoto: Astrid M. Nordhaug

    FOTO: Astrid M. Nordhaug

Blir sjef for Fyllingsdalens nye lag

Kampinfo

Laster...

Kjetil Knutsen får ansvaret for Fyllingen og Løv-Ham sitt nye 2.-divisjonslag.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, sier Knutsen til BA.

Knutsen har tidligere vært hovedtrener i Hovding og toppspillerutvikler i Brann. De siste to og et halvt årene har han trent Fyllingen i tillegg til å jobbe for Olympiatoppen på toppidrettsgymnaset. Knutsen har signert for tre år for klubben.

Roy Wassberg fra styret er fornøyd med ansettelsen.

- Kjetil Knutsen har gjort en god jobb i alle klubbene han har vært, og besitter de egenskapene vi har sett etter. Nå fortsetter arbeidet med å få på plass resten av det sportslige apparatet både rundt A-laget og lagene nedover i klubbsystemet, sier han til Fyllingen sine nettsider.

Tom Mangersnes har vært hovedtrener for Løv-Ham i 1. divisjon siden Arne Sandstø forsvant fra klubben i slutten av mai. Han får altså ikke hovedansvaret i den nye klubben.

– Vi har hatt en helhetsvurdering av både Tom, Kjetil og andre ekstrene kandidater. Vi kom frem til at Kjetil var det beste alternativet, og at han er rette typen til å være med å bygge klubb slik vi skal nå. Det var viktig for oss å velge en lokal trener, sier Roy Wassberg til BA.

Mangersnes fikk beskjed om trenervalget for kort tid siden.

– Jeg syns de har gjort et rett valg. Kjetil har vært litt indirekte med i sammenslåingsplanene, og han har den rette motivasjon for å gjøre dette bra. Jeg har ikke den samme motivasjonen for å starte på nytt igjen, og ser meg om etter jobber andre plasser, sier Løv-Hams trener.Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...