- Vi har all grunn til å gå med hevet hode

Kampinfo

Laster...

FFK-Løv-Ham 2-0: Løv-Ham-spillerne var stolte, men veldig skuffet etter semifinaletapet.FREDRIKSTAD: Kvalifiseringsfinalene går av stabelen med Fredrikstad-spiller Alex Valencia som eneste bergenske innslag. Løv-Ham spilte jevnt med Fredrikstad, men kampens to beste spillere var for gode for dem.

Fredrikstad hentet en islandsk toppscorer i overgangsvinduet. Fra før hadde de 1. divisjons antatt beste spiller. Og det var nettopp Gunnar Heidar Thorvaldsson og Celso Borges som avgjorde mot løvene.

– Minst like god

– Akkurat nå er jeg veldig skuffet. Jeg føler at vi er minst like god som Fredrikstad. Kan de spille eliteserien, så kan vi også. Men de var kanskje litt giftigere enn oss, sier Løv-Hams offensive midtbanespiller Fredrik Haugen.

Han tror ikke det var tilfeldig at de to største navnene også ble de avgjørende spillerne.

– Borges var den klart beste på banen. Jeg har en del å lære av ham. Han fikk vi ikke tak på og det var han som var forskjellen på lagene, sier Haugen.

Haugen er uansett klar for eliteserien neste sesong. Overgangen til Brann er klar. Moderklubben slår ikke følge.

– Det hadde vært veldig rart å møte Løv-Ham i eliteserien, men det har jeg ikke tenkt så mye på, sier Haugen og tvinger frem det første smilet.

At FFK-kampens var hans siste som Løv-Ham-spiller har han tenkt en del på.

– Det er selvfølgelig trist, men jeg er nødt til å prøve, nødt til å se om jeg tar det neste nivået, sier han.Stolt kaptein

En som definitivt holdt nivået mot Fredrikstad var Løv-Ham-kaptein Erlend Storesund.

– Det er litt surt. Det var en jevn kamp. Vi spilte bra og bød dem på god kamp. Vi skapte ikke en drøss med sjanser, ikke en drøss. Det ble en første målet vinner-kamp og dessverre scoret de først, sier Storesund.

Spesielt var Løv-Ham best i kampens første og siste 20 minutter.

– De første 20 minuttene spilte vi dem ut til tider. Det må vi tore å si. Så gjorde de noen justeringer etter hvert. Da fikk de litt mer kontroll på det, sier Storesund og biter tennene sammen.

Alt i alt er alle løvene stolt over det de har fått til.

– Prestasjonen i år var fjerdeplassen. Det er surt at vi har tapt kampen, men vi er stolt av det vi har oppnådd, sier han.

Haugen er enig.

– Vi har all grunn til å gå med hevet hode, både av det vi gjorde i går og i løpet av hele sesongen, sier Haugen.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...