• Viking - Stabæk

    FOTO: Pål Christensen

Tidenes laveste offisielle tilskuertall for Viking

Kampinfo

Laster...

Tilskuerne flykter fra Stadion.Aldri før har så få møtt opp på Viking Stadion for å se de mørkeblå - offisielt sett – som mot Stabæk onsdag.8132 er tidenes laveste offisielle publikumstall siden Viking Stadion åpnet 1. mai 2004.I virkeligheten var det nok ikke mer enn et sted mellom 6000 og 7000 innen stadionportene for å følge Viking mot bunnlaget Stabæk.I det fine spilleværet, der grasmatta måtte vannes både før kampstart og i pausen, var det tydelig at solskinnet på Viking Stadion ikke fristet folk i solskinnet onsdag.Vi skal ikke lenger tilbake til 2010 før Viking hadde samtaler med Stavanger kommune om en utvidelse av Viking Stadion til 22.000 sitteplasser. I takt med de svake sportslige prestasjonene, har flere tusen av de tidligere tilhengerne forlatt Viking Stadion.

Kastet ut

Og det var ikke alle av dem som kom til stadion som fikk se kampen ferdig.En gjeng på ti-tolv stykker som i fjor var utestengt fra Viking Stadion, men fikk innpass igjen denne sesongen, forlot Viking Stadion onsdag.

- Hvorfor kastet dere ut publikummere, sikkerhetssjef Gisle Oseberg?- Vi kastet ikke ut noen. Vi ba en mann forlate stadion fordi han nektet å sette seg og forstyrret for publikum som satt bak.- Har dere et lavere toleransenivå med dem det har vært trøbbel med før?- Nei, det vil det ikke være. Det er snakk om å sitte på sittetribunen, der borte er det ikke lov å stå. Vi gjennomgikk regelverket med dem før de kom inn igjen, sier Oseberg om gruppen som var utestengt fra Stadion forrige sesong.- Men mange står allerede på Stadion?- Alle får lov til å reise seg for å juble, de får de også gjøre. Når folk som har betalt for billetten sin, begynner å klage, kan de ikke forvente at de skal få lov til å stå.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...