• Brann viser frem det som er kåret til tidenes Brann-lag. Huseklepp er tilstede.

    FOTO: ØRJAN DEISZ

- Dette laget hadde slått de fleste

Kampinfo

Laster...

Huseklepp om tidenes Brann-lag som ble presentert i dag.

Tenk hvis Brann noen gang kunne stilt med en startellever som denne:Håkon Opdal – Helge Karlsen, Per-Ove Ludvigsen, Per Egil Ahlsen, Erlend Hanstveit – Erik Huseklepp, Rodolph Austin, Paul Scharner, Raymond Kvisvik – Thorstein Helstad, Roald «Kniksen» Jensen.Alle røde må sikle bare av tanken. Nå er i alle fall de elleve Brann-heltene fra mange tidsepoker samlet på «Tidenes Brann-lag», som ble presentert utenfor Stadion i formiddag. En stor ære for de utvalgte. Flere av dem var på plass under presentasjonen.- Det er stort for meg som bergenser å komme med på dette laget. Jeg setter virkelig pris på det, sier Erik Huseklepp til bt.no.

(Artikkelen fortsetter)

PÅ TIDENES LAG: Erik Huseklepp fotograferes under presentasjonen av tidenes lag (Foto: Ørjan Deisz).

- Hadde slått de flesteHan legger humoristisk til:- Heldigvis kan jeg spille i flere posisjoner, så jeg hadde jo flere muligheter til å sikre meg en plass.Huseklepp bekler høyrekanten på laget. Han tror de elleve utvalgte kunne brakt mye sølvtøy til Stadion.- Det er et veldig godt lag, så jeg tror vi hadde gjort det bra. Vi hadde nok slått de fleste, sier han med et flir.Laget har blitt valgt ut gjennom en tostegs-prosess: En jury bestående av BTs Brann-blogger Doddo, artist og Softball-ildsjel Marit Voldsæter, Carl-Erik Torp, Bataljonen-leder Roger Lillebøe-Hansen og artist Gunnar Greve Pettersen plukket ut 55 kandidater, som man siden har kunnet stemme frem til laget på nettet. Totalt ble det avgitt hele 13.000 stemmer.De 11 som fikk flest stemmer henger nå foreviget i tegnede portretter på 1,5 ganger 1,5 meter utenfor NextGenTel-tribunen.

NY VEGG: To nysgjerrige studerer Branns nye «Wall of Fame».(Foto: Ørjan Deisz)

Austin: - UtroligDen eneste fra dagens lag som er funnet verdig en plass, er Rodolph Austin.- Det er utrolig at jeg er kommet med. Det gjør meg stolt, det er en virkelig ære, sier han.Doddo fra juryen synes det er greit med en mann fra dagens Brann-lag på klubbens nye Wall of Fame.- Med tanke på at fotballen bare blir bedre og bedre, synes jeg ikke det er dumt at Rudy er på laget, sier han.Hans jurykollega Carl-Erik Torp var godt fornøyd med den endelige elleveren.- Ja, vi må si oss veldig fornøyd med dette, sier han.

PÅ TIDENES LAG: Per-Ove Ludvigsen (Foto: Ørjan Deisz).

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...