• Manchester United manager Sir Alex Ferguson thanks the fans at the end of the game--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueManchester United v West Bromwich Albion11 March 2012Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com

    FOTO: Matt West

- Sir Alex Ferguson er i Haugesund

Kampinfo

Laster...

Er dette dagens beste fotballaprilspøk?

Den aller første dagen i april bringer som regel med seg en hel haug av usannheter, i et forsøk på å få deg eller andre på den klassiske «limpinnen».En rekke norske klubber har gjort et forsøk på å lure egne supportere, og dette er noen av de vi har «avslørt»:Haugesunds avis står muligens for en av dagens mest spektakulære nyheter, da de melder at selveste sir Alex Ferguson skal være på Haugesund Stadion under kveldens kamp mot Molde.– Jeg kan bekrefte at en representant fra Manchester United kommer på kampen, sier en ordknapp daglig leder i FKH, Asle Skjærstad, til h-avis.no søndag morgen.Manchester United spiller ikke kamp før på mandag, og derfor mener avisen at den legendariske manageren landet på Helganes flyplass lørdag kveld.Asante til OLPå Sørlandet varslet Start at deres lynhurtige midtbanespiller Ernest Asante var klar for sommerens OL i London. Ghaneseren skal ifølge nettsiden løpe på 100 og 200 meter for hjemlandet.Klubbens hjemmeside melder at Asante dermed går glipp av en rekke viktige kamper i 1. divisjon, en nyhet som antageligvis fikk tilhengere av «makrellfotballen» til å gni seg litt ekstra i øynene.

(Artikkelen fortsetter)

SPØK: Vel er Starts Ernest Asante rask, men han skal ikke til OL i London (Foto: Digitalsport).

Lystrøbbel i Fredrikstad

Fredrikstads supportere ville ikke være noe dårligere, og meldte at søndagens kamp mot Stabæk var fremskyndet to timer .Årsaken? Fredrikstad Fotballklubb skal ha glemt å skifte lyspærer på stadion.

Grå seter på Nadderud Stadion

Stabæk Fotball har på mange måter hatt sitt å stri med den siste tiden, da klubben har vært igjennom en form for «totalrenovering». Klubben har en nykomponert spillerstall, ny trener og «ny» stadion.Nettopp overgangen fra Telenor Arena til gamle Nadderud Stadion, står i sentrum for klubbens aprilsnarr.På sine hjemmesider melder klubben at de har byttet ut de karakteristiske grønne setene, med de grå setene fra Telenor Arena, som ble kritisert av en rekke supportere.- Sittekomforten er den samme, men det visuelle utrykket blir litt endret, skriver klubben på sin hjemmeside.  • Har du blitt lurt i dag? Del opplevelsen i kommentarfeltet!

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...