• FotballTreningskamp Friendly05.08.08Ullevaal StadionVålerenga VIF - Liverpool FCAdrian ReidFoto - Kasper Wikestad

    FOTO: Kasper Wikestad / Digitalsport

Nå er han klar for LSK

Kampinfo

Laster...

Spilleren Vålerenga ikke ville ha, signerte for «erkefienden».

Lillestrøm sikret seg i dag midtstopperen Adrian Reid fra jamaicanske Portmore United.

I fjor var han på prøvespill i Vålerenga, og var på banen da oslolaget fikk besøk av Liverpool i en treningskamp. Oppholdet i hovedstaden resulterte imidlertid ikke i kontrakt for forsvarsspilleren.

Les også:

Sportssjef Torgeir Bjarmann bekreftet mandag at Lillestrøm hadde sikret seg 24-åringen Adrian Reid fra Portmore United og Jamaicas landslag på lån ut sesongen.

- Vi har nå fått godkjent Adrian Reids arbeids- og oppholdstillatelse. Dermed er det klart at han nå er LSK-spiller. Han kommer på lån til LSK ut sesongen, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann i en pressemelding.

Fantastisk klubb

Reid trente i sommer med LSK, før han tok et treningsopphold i Aalesund. Han ville derimot tilbake til Åråsen og var ikke i tvil da tilbudet kom.

- Jeg vet ikke mye om LSK, men fra utsiden er LSK en fantastisk klubb. Jeg håper jeg kan gjøre utrette store ting for klubben, sier Adrian Reid til klubbens hjemmeside.

På landslaget

Utlånet kom i orden da Vidar Riseth ble utleid til Strømsgodset, og Reid er dermed klar for spill til kveldens kamp mot Stabæk.

- Han oppfyller alle krav, og er en bra spiller. Vi er glade for at han nå er tilgjengelig, sier trener Henning Berg.

Reid blir å finne på LSK-benken mot Stabæk.

Reid har den siste tiden spilt seg inn i den jamaicanske landslagstroppen, der han senest spilte 26.juni mot New Zeeland. Han står bokført med 11 landskamper.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...