• FotballFørstedivisjon - Adeccoligaen16.05.2005FK Tønsberg v Stabæk 0-1Foto: Morten Olsen, DigitalsportKenneth Udjus - FKT

    FOTO: Morten Olsen, Digitalsport

Udjus og Monkam lånes ut til Løv-Ham

Kampinfo

Laster...

BERGEN: Kenneth Udjus skal bli førstekeeper, mens Arnaud Monkam tiltenkes en fast plass på midtbanen.

Fredag kveld ble det klart at Udjus (23) og Monkam (21) går fra Brann til Løv-Ham på lån. Udjus inngår en avtale som strekker seg til sommeren med mulig forlengning, mens Monkam i utgangspunktet lånes ut hele året.

- Jeg har egentlig ikke sett så mange kamper av noen av dem, men ut ifra referansene vi har fått så er begge gode nok til en plass i førsteelleveren, sier Trond Amundsen, Løv-Hams trener. Han avslutter nå spillerjakten.

- Nå er vi tilfreds med stallen. Det har vært tre veldig stressende måneder med spillerjakt, men nå kan vi heldigvis slutte å bruke så mye tid på det.

Etter at Løv-Ham ikke fikk Branns Johan Thorbjørnsen på lån, har de jobbet konkret med fire-fem andre keepere. Men da muligheten til å signere Kenneth Udjus nå i overgangsvinduets siste timer dukket opp, da slo «løvene» til.

- Jeg fikk tilbudet, og takket ja ganske umiddelbart. Det er ideelt for meg å få trene med Brann og Løv-Ham frem til sommeren, og samtidig stå for Løv-Ham i helgene, sier Udjus. At han er god nok for å stå fast i 1. divisjon, er han sikker på.

- Jeg har bevist før at jeg mestrer det nivået, sier Udjus som sto for Tønsberg i 1. divisjon i 2005-sesongen da laget rykket ned.

Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen tror det er bra for både Monkam og Udjus å bli leid ut.

- Vi reduserer stallen vår fra 23 til 21 mann, men ettersom begge to lå an til å få lite spilletid er det bra for både oss, Løv-Ham og bergensfotballen at de nå leies ut.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...