kampsport

«Hvis en jente sier at hun vil bli verdensmester og berømt, lurer man på om det er noe feil med henne. Hvis en mann sier det samme, blir han klappet frem.»

Cecilia Brækhus (35) har tatt farvel med Berlin og fått base i Oslo. Men hun fortsetter å sparke inn dører. For likestillingskampen er hun slett ikke ferdig med.
Abonnent
ballsport

Disse møtes i sluttspillet i håndball

Seriemester Larvik valgte Byåsen til semifinale i kvinnenes håndballsluttspill. Vipers møter Storhamar i den andre kampen.
Abonnent
vintersport

Norsk OL-vinner legger opp

– I en alder av 38 år har jeg innsett at det kanskje er på tide å finne seg en skikkelig jobb.
Abonnent
fotball

Zlatans eget løfte i natt: - Jeg legger ikke opp

Alvorlig kneskade tvinger svensken til en lang pause fra fotballen. Han takker for støtten via et spesielt bilde på Instagram.
Abonnent
fotball

Kanté kåret til årets spiller i Premier League

Chelseas N'Golo Kanté vant prisen som årets beste spiller i Premier League på den engelske spillerforeningen PFAs prisutdeling søndag kveld.
Abonnent
motorsport

Sjekk forskjellen på bilene til rallycrosstjernen fra Bergen

Syv år etter den internasjonale debuten i Portugal er det mye som har endret seg for Andreas Bakkerud, men én ting var likt da han i helgen var tilbake i Montalegre.
Abonnent
ballsport

Ruud-seier gir ny turneringssjanse

En spillesugen Casper Ruud suste rett inn i ATP-turneringen i Barcelona etter søndagens mektige seier over tyskeren Daniel Masur i to strake sett.
Abonnent